tirsdag den 20. marts 2012

Det er snart påske

 Det er snart påske, så det kunne være hyggeligt med lidt påskepynt...

Disse påskeæg består af en flamingo påskeæg som jeg har hæklet omkring, sat snor og perler på. De er rigtig fine og nu kan påsken bare komme :)

Groftstrikket pude

 Så blev der lige kreeret en pude til campingvognen - faktisk er det lang tid siden jeg strikkede puden, men fik den først nu monteret da den passer godt ude i campingvognen, så der har den nu fået sin plads :)

Jeg synes faktisk at sådan en groft strikket pude er rigtig flot og jeg må hellere engang ved lejlighed få lavet mig nogle til sofaen i stuen...

Lidt mere tapet i campingvognen

Der blev lige sat lidt mere tapet op i vognen... Da jeg havde taget gardinerne opdagede jeg en lille kosmetisk fejl og den blev dækket af noget mere stof :)

Fugleliv indendøre

Efter at have lavet en nøglering og fundet ud af at denne måde er en hurtig måde og få noget fint fra hånden, fortsatte jeg.

To fine fugle blev det foreløbig til...

Nøglering

Jeg opdagede (til min store skræk :) ) at jeg ingen nøglering havde i mit nøglebundt og det skulle der da selvfølgelig gøres noget ved!!!! - og det blev der så - en fin pink fugl flyver nu rundt blandt nøglerne :)
Fuglen er lavet af filt og syet sammen med garn. Den er fyldt lidt ud med pladevat og til sidst sættes snor i og der sættes et par perler på.

Der kommet knapper i hynderne

Efter at have set hynderne an uden knapper i, besluttede jeg mig for at der skulle nogle i, dog færre end i de oprindelige! Jeg beklædte de gamle knapper med denne petroleumfarvede stof og resultatet er jeg godt tilfreds med.
Flere billeder følger senere af det færdige resultat.

Hyggelig stemning i campingvognen

Så er campingvognen hentet hjem og det er jo grundlag for endnu flere kreative sysler! I den ene ende af campingvognen er der hylder i begge sider og det kan jeg rigtig godt lide og lige fra vi købte den, har jeg været klar over at der skulle sættes tapet op over dem! - og det er der kommet nu :)
Det er stof jeg har sat op, jeg synes det er nemmere at arbejde med end papir, det kan nemmere strækkes lidt, hvilket kan være en fordel.
Jeg har brugt decopagelim til at sætte det op med.

mandag den 12. marts 2012

... Vinderen er trukket!

Jeg trak vinderen tidligere idag og vinderen har fået besked - men skal selvfølgelig også offentliggøres her! Vinderen blev trukket på helt retfærdigvis;alle navne i en skål, nogle med to lodder og nogle med en...
 Der trækkes...
Og den heldige vinder er: Britta :) Tillykke Britta - jeg håber du kommer til at nyde dejlig varm stempelkaffe :)

Tak til dem som har deltaget i konkurrencen!!! :)

Halskæde med hæklede perler

 Min søster har lige haft fødselsdag og hun skulle da også have en hjemmelavet gave og det blev til denne halskæde!
 Jeg hæklede rundt om nogle træ perler jeg havde liggende... først 5 store perler...
Herefter lavede jeg nogle mindre perler, her hæklede jeg omkring sådan nogle lette flamingokugle-agtige kugler for at kæden ikke skulle blive for tung :)

Stofbeklædte skotøjsæsker

 Jeg har et stykke tid gemt forskellige æsker fordi jeg vil beklæde dem med forskelligt stof og det er jeg nu kommet igang med! Det er nemt når man lige kommer igang og det er faktisk en fordel og beklæde dem med stof frem for papir, da det ikke bølger men er nemt og glatte ud. Jeg har brugt en limlak som lim.

torsdag den 1. marts 2012

Glasbøtter beklædt med stof

 Jeg havde nogle glasbøtter til at stå i gangen - ganske kedelige! Men de kunne heldigvis friskes op ved hjælp af noget stof og limlak. Det var ganske nemt, idet at stoffet blot skulle klippes til i ønsket størrelse og derefter limes på. Når blot man sørger for at lime godt til i kanterne, trevler stoffet ikke :)
 Et ganske fint resultat. Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad jeg skal have i de fine krukker :)

Nyt look - med strygestof

Den ene af sofapuderne har fået nyt look! To fugle klippet ud i strygestof og sat på!

Det burde alle have ;) det er så nemt og giver et fantastisk resultat! Godt jeg har købt en bunke af det - så er det bare at komme i gang!