mandag den 30. april 2012

Folie på en ny måde


Jeg ved godt det har været død på min blog det sidste lange stykke tid... Det er ikke fordi jeg er stoppet med at lave kreative ting, jeg får det bare ikke lagt herind - bruger tiden på at lave tingene i stedet, og så kommer her lige en del oven i hinanden - og jeg har egentlig flere ting - men det må lige vente lidt :)

Jeg har opdaget en fantastisk blog (www.charmerende.blogspot.com) hun laver virkelig mange flotte, flotte ting og bor mega flot (Sådan ville jeg godt bo :)) og hun har inspireret mig til at bruge mit fantastiske folie til andet end blot wallstickers!
Disse vaser er købt til 15 kr. i genbrug og nu har de fået helt nyt liv! Det er folie der er klippet ud og sat på - det giver da et utal af muligheder! Glæder mig allerede til at lave flere!
( - ja det er faktisk mit problem har jeg fundet ud af, det der med at begrænse sig, det er jeg ikke god til! Når jeg har fundet på noget så vil jeg bare blive ved at lave det og hele huset bliver fyldt af det - vi har fx virkelig mange hæklede skjulere herhjemme... og nu har vi måske snart folie på alle vores vaser...)
Dette er min søns værk! Deler den lige fordi jeg har lyst til at sige at børnene sagtens kan være med! Jeg er selv den type der faktisk ikke synes de kan, jeg synes det nemt kan blive uoverskuelig... Men men en krukke, en saks og lidt rester af noget folie, så var Gustav beskæftiget i 15 minutter (Det er helt vild lang tid for min lille vildbasse og sidde stille og koncentrere sig...) Dette var hvad han nåede, så jeg forestiller mig vi måske kan fortsætte med den en anden dag og få sat nogle flere på, så til sidst skal den nok blive flot med et lys i eller nogle kager :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar