mandag den 3. december 2012

En julestjerne - måske med lys?


Så er vi klar til at gå i gang med selve stjernen.
Skabelonen tegnes over 5 gange og klippes ud.


Der foldes på midten og det lange ekstra stykke foldes. Tegn ca. 1 cm ned i folden som vist herunder, og klip ned til markeringen.


Brug en linial til at lave bukket som vist herunder.


Stjernen kan nu foldes sammen.og flapperne foldes ud.

Det lange "ekstra" stykke limes så den ene stjernespids kan limes sammen.


Lav 5 af disse stjernespidser.


Kom lim på flapperne.


Stjernestykkerne kan nu sættes sammen ind i hinanden, det kan godt drille lidt, men det kan godt lade sig gøre.


Når alle 5 stjernespidser er sat ind i hinanden kan stjerne foldes sammen, som vist herunder. Stjerne kan lægges i pres under en tung bog.


Til sidst sættes to snore i som det lige andes herunder, men som er tydeligere på første billede her i indlægget, og når disse to bindes sammen foldes stjernen ud og er klar til ophæng.

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin stjerne. Jeg skal da vist lige se om jeg ha noget fint julepapir liggende. Jeg er ikke helt med på hvad du mener med snoren, men måske det giver mere mening, når jeg laver stjernen :-)

  SvarSlet
 2. Hej Sarah.
  Ja jeg tror det kommer helt af sig selv, ellers så skriv endelig igen. Men det er næsten den eneste måde og få stjerne til at forblive foldet ud :)
  Det er en super fin stjerne - så god fornøjelse.
  Hvis du ønsker en lidt mere simpel stjerne, så tjek den her http://www.nykjaerklostergaard.blogspot.dk/2012/11/papir-julestjerner-nemme.html

  SvarSlet
 3. Hvor er vejledningen til skabelonen ?

  SvarSlet
 4. Genialt =) ..har ledt efter sådan en skabelon til at lave dem selv, for synes de er relativt dyre. Men denne er jo super fin!

  SvarSlet