fredag den 15. juni 2012

Beklædte urtepotteskjulere

Den anden dag fik jeg gjort rent og sorteret ud i køkken/alrummet - det medførte at urtepotteskjulerne til disse planter ikke længere passede ind... Jeg ville gerne have noget mere personligt og noget mere farve... Jeg har før haft held af at dekorere glas med papir og decopage lim, så det var min plan.
Jeg fik tegnet et skabelon op og fik klippet papir efter det og limede det på - men det gik helt galt, det blev slet ikke pænt, papiret blev krøllet og sad slet ikke flot på glassene... Heldigvis er det nemt at skulle af med vand, både papir og lim...
 Mit andet forsøg blev så denne gule skjuler, her klippede jeg i stedet skabelonen ud i stof og det fungerede meget bedre og blev meget pænere, det kan nemlig ikke krølle som papiret gør. (Hvis man vil lave det i papir, er det vigtig at det er en kraftig papir, fx tapet, så kan det sagtens lade sig gøre - mit var gavepapir)
Nu er den ene beklædt med stof og de to andre med papir. dem med papir endte det faktisk med at jeg brugte en alm. limstift og limede første den ene ende fast og foldede papiret om glasset for så at lime den anden ende fast, så krøller papiret ikke... MEN det e slet ikke praktisk - for de kan jo ikke tåle vand... Så det er en ommer en dag når disse ikke kan holde mere - nu kan de lige så godt få lov og pynte så længe :)

1 kommentar:

  1. Jeg elsker dem! Hold op du er produktiv mens jeg er på ferie!

    SvarSlet