tirsdag den 29. maj 2012

Fint eller grimt - jeg er så stolt!!

Jeg har (på overraskende kort tid) hæklet denne vest til en af drengene! Jeg fik en dag lyst til at hækle en vest og gik i gang med en fin blå farve. Jeg er bedst til fastmasker, så tænkte jeg bare ville lave vesten af dem. Har så egentlig bare hæklet lidt efter fantasien, så kan ikke komme med en præcis fremgangsmåde... Men hvis du selv har lyst til at komme i gang, kan du kigge på denne og ellers måske lidt løst tegne op hvordan du gerne vil have vesten til at se ud og så ellers bare gå i gang - skriv lidt noter til dig selv undervejs så du kan lave fx de to stykker ens.
Det var meningen, at hele vesten skulle have været blå, men der var kun lige en lille sjat tilbage af den da jeg havde hæklet hele rygstykket, derfor gik jeg igang med de to forstykker i brun (tænkte  at dette bare skulle være en prøve).
For at give sammenhæng mellem for og bagstykke hæklede jeg en blå kant omkring det brune...
Ville så sætte blå knapper i - men havde ikke nok blå garn til det og brun synes jeg ville blive for kedelig - så jeg var endnu engang i restegarnskurven og fandt denne grønne - og jeg er faktisk glad for resultatet!

Jeg var spændt på at hente drengene idag så jeg kunne få afprøvet hvem af dem der skulle eje denne vest. Det første Gustav sagde da han så den, var at den måtte William få, William kan ikke sige noget imod den, så nu er den hans... Der skal nok komme et billede af vesten på William - men min lille model sover trygt og godt lige nu ;)

3 kommentarer:

  1. Haha - hvor er han gavmild!! ;) den er bare så fin den her vest og jeg elsker kasserne som du lige har lavet!!

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin - selvom Gustav ikke er så nem at imponere ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg husker selv hvordan jeg havde det da jeg var lille og min mor kom med hjemmelavet tøj ;)

    SvarSlet