mandag den 29. oktober 2012

Skønt med en "sy-dag"

Så synes jeg altså lige det var blevet tid til at få sat symaskinen og overlockeren frem og få gang i at sy igen - var bare gået helt i stå! - Men nu er der kommet gang i det igen.

Fik lavet tre par bukser, så det er da en god begyndelse.


Det blev til dette par til min søde niece - hun er 3 måneder og i forhold til mine drenge, så lille at hende kan man sy tøj til af stof rester ;) Så er det jo virkelig noget ved :)
Til Gustav og William blev det til et par cowboybukser til hver - er spændt på at prøve dem på dem når de kommer hjem... 
Jeg har bare taget et par af deres bukser og tegnet dem af, forstykket ud i et og bagstykket ud i et, som det fremgår af det endelige resultat. 
Jeg syede en lomme i den ene side bagpå, inden jeg syede dem sammen i siderne og for inden, syede en fin grov rib i foroven og ved fødderne. 

Wupti, bukser til drengene - overvejer at klippe bogstaver eller tal ud i noget strygestof og sætte på bukserne foran - så vi må se om der kommer en fortsættelse til disse bukser - og om de overhovedet passer drengene... ;)

4 kommentarer:

 1. Så fine.. Jeg må da vist igang. Jeg kan bare ikke få ribkanten så flot, som du kan..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad gør du når du syer ribkant?
   Jeg er nybegynder i at sy tøj, så er slet ikke sikker på jeg gør det rigtig:)
   Men ja, du må igang, det er lige til når man først kommer igang:)
   God fornøjelse!

   Slet
 2. Lækre bukser, hvor skaffer du den grove rib?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den grove rib er købt hos Stof og Stil, mener faktisk ikke engang den var særlig dyr, men jeg er helt vild med den :)
   Jeg kan ikke huske om den kunne fås i mange farver...

   Slet