mandag den 12. december 2011

Wallstickers

Det er nemt og billigt og lave wallstickers selv, og så kan de laves nøjagtig som man selv ønsker dem!
Man kan købe billig folie i Bauhaus, hvor man får en rulle for 50 kr., og der er til mange wallstickers. Hvis man ønsker en bestemt farve kan man bestille folie forskellige steder på nettet alt efter hvad det skal bruges til. Jeg købte et turkis, et mørke grøn og mørke blåt stykke på en hjemmeside og har fået mange fine wallstickers ud af det.
Den første jeg lavede var denne wallsticker ud til gangen:
Jeg printede bogstaverne ud og tegnede dem over på bagsiden af folien og bagefter var de lige til at klippe ud. Til den snørklede skrift "Sweet home" kan det være en fordel at bruge en kniv.

Husk at spejlevende når teksten tegnes op på bagsiden, således at det vender rigtig når du har klippet det ud :)
Derefter lavede jeg disse ind til vores stue. Efter vi havde fået Gustav, synes jeg der skulle være noget han kunne kigge på når han lå på sit legetæppe i stuen. Jeg er blevet rigtig glad for dem og de har fået lov til at blive der, selvom der ikke længere er legetæppe ved dem.


Jeg søgte wallstickers i google billeder og fandt noget lignende disse, men tegnede dem så bare selv, men jeg kunne også have valgt at printe disse og derefter tegne dem over på bagsiden af folien.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle fede wallstickers du har lavet :-) Jeg har selv lavet nogle wallstickers og lagt ud på min blog med et link til dig, for at give inspiration. Håber det er iorden, ellers må du sige til.

    SvarSlet
  2. Det er bare helt i orden og dejligt du kunne bruge min inspiration:)
    Jeg trykker mig fluks ind på din blog for at se dem du har lavet :)

    SvarSlet